Medicum yhdistyy Mehiläiseen.

28.08.2018,

Kodin hoiva- ja avustamispalveluja tuottava Medicum Services yhdistyy Mehiläiseen 24.8.2018 allekirjoitetulla osakekaupalla.

-Olemme iloisia Medicum Servicesin liittyessä osaksi Mehiläistä. Kotipalvelu Mehiläisen ja Medicum Servicesin vahvuuksien yhdistämisellä pystymme luomaan yhä kattavamman palveluverkoston ja tuottamaan yhä laadukkaampia palveluita kaikille asiakkaillemme, toteaa Mehiläisen julkisista terveyspalveluista vastaava liiketoimintajohtaja Markku Näreneva.

Nyt julkistetulla yritysjärjestelyllä haetaan Medicumin toiminnalle pitkäjänteisyyttä sekä luodaan samalla vahva perusta palvelutoiminnan kehittämiselle ja kasvun jatkumiselle myös tulevina vuosina.

-Medicumille on tärkeää, että uusi omistaja on maineikas yhtiö, jolla on vahva halu panostaa liiketoiminnan kehittämiseen ja tarjota sekä asiakkaille että työntekijöille vakaa ja turvallinen toimintaympäristö pitkällä aikajänteellä. Tästä on hyvä jatkaa, sanoo Medicum Servicesin toimitusjohtaja Pirkko Ekholm.

Yritysjärjestelyllä ei ole vaikutusta työntekijöihin, asiakassopimuksiin tai asiakastyöhön.

Kotipalvelu Mehiläinen tarjoaa hoitoa, hoivaa ja arjen avustamista sekä ateria-, kauppa- ja turvapuhelinpalveluita niin ikääntyville kuin perheille ja vammaispalveluiden asiakkaille. Palvelut toteutetaan vahvalla ammattitaidolla, jokaisen asiakkaan yksilölliset tarpeet ja toiveet huomioiden.

Mehiläinen-konserni on tunnettu ja arvostettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa, joka tarjoaa laadukkaat, kokonaisvaltaiset palvelut nopeasti ja sujuvasti yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Mehiläinen hoitaa, hoivaa ja huolehtii vuosittain yli miljoonasta asiakkaasta. Mehiläisen yli 360 toimipisteessä palveluita tuottaa yhteensä yli 14 000 työntekijää ja ammatinharjoittajaa.