Palvelut

Tarjoamme kotiin tuotavia palveluita julkiselle ja yksityiselle sektorille seuraavasti:

Henkilökohtainen apu ostopalveluna ja palvelusetelillä koko Suomen alueella. Toimimme sopimustoimittajana Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Kirkkonummella, ns. Kuuma-kunnissa (Tuusula, Nurmijärvi, Kerava, Hyvinkää, Järvenpää, Mustijoki/Mäntsälä), Pirkanmaalla (Kangasala, Nokia, Ylöjärvi, Pirkkala), Kanta-Hämeessä, Päijät-Hämeessä (Lahti, Heinola ja 10 ympäryskuntaa), Jyväskylässä, Raaseporissa, Hangossa sekä Kotkassa.

Ensisijaisena sopimustoimittajana toimimme 30 kunnassa.

Lapsiperheiden kotipalvelu Helsingissä ja Jyväskylässä sekä PPKY Kallion alueella. Olemme antaneet apua noin 300 lapsiperheelle vuodessa. Toimimme myös lastensuojelun yhteistyökumppanina.

Karhunpoikapalvelumme kautta yritykset voivat tilata sairaan lapsen hoitopalvelua työsuhde-etuna työntekijöilleen koko Suomen alueella. Olemme ensisijaisena sopimustoimittajana mm. Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin HUS:n työntekijöille ja lukuisille yksityisille yrityksille ja lapsiperheille.

Hoitajavuokraus yksityiselle ja julkiselle sektorille: sairaanhoitajat, lähihoitajat ja hoiva-avustajat sekä suuhygienistit ja hammashoitajat.