Henkilökohtainen apu

Taustaselvitetyt henkilökohtaiset avustajat

Henkilökuntamme on valittu huolella; taustat ja soveltuvuus tutkittu sekä ammattitaito (hoitajien osalta myös lääkehoidon osaaminen) varmistettu. Työntekijän Medicumille luovuttamat tiedot tarkistetaan aina työhistorian, koulutuksen sekä pätevyyden ja sopivuuden osalta. Niitä täydennetään viranomaisilta ja aiemmilta työnantajilta saatavilla tiedoilla sekä esimiehen arvioilla työtehtävistä suoriutumisesta. Edellytämme työntekijöiltämme palveluhenkisyyttä ja kiinteää sidosta työelämään.

Medicum vastaa työnantajasivukuluista

Medicum hoitaa kaikki työnantajalle lakisääteisesti kuuluvat työnantajamaksut. Meillä on toiminnanvastuu- ja oikeusturvavakuutus sairaalapalveluille, vanhusten laitoksille ja kotipalveluille. Lisäksi meillä on potilasvahinko-, työttömyys-, ryhmähenki- sekä työtapaturmavakuutus.

Yhteistyön käynnistäminen

Yhteistyön käynnistäminen tapahtuu seuraavasti:

Tilaa avustaja tästä Yhteydenottolomake

Tai ota yhteyttä puhelimitse 010 3211 320

Tarjoamme luotettavaa avustuspalvelua ja yksilöllistä lisäapua päivittäisissä toimissa esimerkiksi kotona, matkalla, palvelukodissa tai sairaalassa. Tuotamme palvelua palvelusetelillä Helsingissä ja Kotkassa sekä maksusitoumuksella koko Suomen alueella.