Miksi Medicum?

1. Suomalainen vaihtoehto – verot palautuvat Suomeen

Avainlippu-tunnus kertoo, että Medicumin toimiva johto ja pääkonttori sijaitsevat Suomessa ja yritys on omistukseltaan kotimainen - eikä esim. pääomasijoittajien tai ulkomaisten yritysten hallinnassa. Suomalaisten palvelujen ostaminen vaikuttaa työllistymiseen ja verojen palautumiseen suomalaiseen yhteiskuntaan.

Avainlippu antaa kuluttajalle mahdollisuuden valita aidosti suomalainen vaihtoehto ja edistää sitä kautta yhteistä hyvinvointiamme.

2. Osaaminen ja kokemus – Suomen johtava henkilökohtaisen avun palveluntuottaja

Olemme tuottaneet henkilökohtaista apua ja sairaanhoidon palveluita jo vuodesta 2002. Tällä hetkellä tuotamme henkilökohtaista apua noin 28 000 tuntia kuukaudessa. Hallitsemme erilaiset avustuskokonaisuudet ja vaativat palvelusisällöistä eri vammaisryhmissä (MS-tauti, Parkinsonin tauti, lihassairaudet, CP-vamma, ALS).

Kehitämme jatkuvasti palveluitamme ja olemme saaneet kotityöpalvelujen laatusertifikaation henkilökohtaisen avun palveluillemme.

3. Toimitusvarmuus – taustaselvitetyt avustajat

Meillä on valmius toimittaa avustaja myös lyhyellä varoitusajalla kattavan päivystysjärjestelmämme ansiosta. Päivystyksemme toimii myös iltaisin ja viikonloppuisin. Avustajiemme taustat ja työssä suoriutuminen on tarkistettu edellisiltä työnantajilta viimeisten 2-3 vuoden ajalta.