Lapsiperheiden kotipalvelu

Kotipalvelumme auttaa lapsiperheitä jaksamaan arjen haasteissa ja kuormittavissa elämäntilanteissa. Palvelun tarve voi syntyä kenelle tahansa esimerkiksi sairauden, synnytyksen, uupumuksen tai muun erityisen tilanteen vuoksi.

Kotipalvelu on tavallista kotityötä, kuten siivousta, ruoanvalmistusta tai lastenhoitoa.
Lapsiperheiden oikeus kotipalveluun on kirjattu sosiaalihuoltolakiin. Tavoitteena on vahvistaa perheiden hyvinvointia ja ehkäistä ongelmien syntymistä. Kotipalvelu on luottamuksellista ja työntekijämme ovat sitoutuneet salassapitosopimukseen.

Palvelun sisältö suunnitellaan palvelutarpeen arvioinnilla.

Palvelu ostetaan palvelusetelillä, joka toimitetaan palvelua tuottavalle yritykselle. Perheen tulot vaikuttavat palvelusetelin arvoon. Omavastuuosuus laskutetaan perheeltä. Medicum on hyväksytty palveluntuottajaksi Jyväskylässä ja Helsingissä ja tarjoamme kotipalvelua vuosittain noin 300 lapsiperheelle. Osa palvelusta on jatkuvaa ja säännöllistä.

Olemme saaneet myönteistä palautetta omatoimisista ja ammattitaitoisista hoitajistamme. Lue lisää lapsiperheiden kotipalvelusta Jyväskylän kaupungin tiedotuslehden artikkelista 6.5.2015 sivulta 10 "Kotipalvelulla tuetaan lapsiperheiden hyvinvointia".

Tarvitsetko apua arjessa? Ota yhteyttä Yhteydenottolomake