Sairaan lapsen hoitoon Karhunpoika-palvelu

Karhunpoikapalvelumme on joustava ja helppo tapa löytää luotettava ja turvallinen hoitaja kotiin silloin kun työntekijän lapsi sairastuu. Se on työnantajan maksama palvelu ja yritykselle vähennyskelpoinen kulu verotuksessa. Hoitopalvelu perustuu Medicumin ja yrityksen väliseen ostopalvelusopimukseen. Ostopalvelusopimuksen tehnyt työnantaja maksaa ainoastaan lastenhoitajan toteutuneista työtunneista.

Palvelua toteuttavat hoitajamme on valittu huolella; haastateltu, taustat ja soveltuvuus tutkittu sekä ammattitaito varmistettu muun muassa aiemmilta työnantajilta. Ammatinharjoittamista ja pätevyyttä koskevat tiedot on täydennetty terveydenhuollon valvontaviranomaiselta saadulla informaatiolla sekä rikostaustaotteella.

Päivystysjärjestelmämme mahdollistaa hoitajan saamisen työntekijän kotiin parhaimmillaan jopa tunnin varoitusajalla. Medicumilla on Etelä-Suomen lääninhallituksen lupa kotisairaanhoidon palvelujen tuottamiseen ja yhtiömme on merkitty yksityisten sosiaalipalvelujen tuottajien rekisteriin. Tehtyämme ostopalvelusopimuksen palvelun tilaaminen on vaivatonta, koska työnantajan nimeämät työntekijät voivat jättää palvelutilauksensa joko puhelimitse palvelunumeroomme 010 321 1320 tai sähköpostitse.

Tilaa hoitaja tästä Yhteydenottolomake