Onko keikkatyön palkkauksesi riittävällä tolalla?

Työnhakijalle

Teitkö taas pitkän päivän - mutta jäit vaille lakisääteisiä ylityökorvauksia? Hälytetäänkö sinut töihin viime hetkellä ilman asianmukaisia varallaolokorvauksia? Entä lomakorvausten maksu? Onko palkkalaskelmasi tai työsopimuksesi epämääräinen? Työnantajan valinta on tarkkaa puuhaa. Kannattaa tarkoin harkita, millaisilla ehdoilla myyt omaa erityisosaamistasi ja aikaasi.

Miksi Medicum?

Medicum on luotettava työnantaja. Hoitajalähtöinen johtomme arvostaa sinua, tuntee hoito- ja avustustyön käytännön tasolla. Teemme kirjallisen työsopimuksen jokaisen työntekijän kanssa ja noudatamme työehtosopimusta. Palkanmaksupäivät ovat kiinteät  - 15. ja kuun viimeinen päivä.

Ilmoita meille tietosi ja erikoisosaamisesi

Liity mukaan joukkoomme! Jatkamme edelleen yhteistyötä Helsingin kaupungin sekä Kuumakuntien kanssa. Lisäksi toimintamme on laajentunut viime vuosina myös Uudenmaan, Keski-Suomen, Pirkanmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen ja Riihimäen alueille. Olemme henkilökohtaisen avun ensisijainen sopimustoimittaja 30 kunnassa.

Täytä tästä työhakemuskaavake. Sisällytä hakemukseesi esimiestesi yhteystiedot 2-3 viimeisimmän vuoden ajalta taustaselvitystä varten. Kielitaitovaatimuksemme on joko suomen- tai ruotsinkielen hyvä taito. Luottotietojen on oltava nuhteettomat. Rikostaustaote tarkistetaan lasten kanssa työskentelevien osalta. 

Voit soittaa työnhakuasioissa myös suoraan toimistollemme puh 010 3211 320 (arkisin klo 8-17). Annamme mielellämme lisätietoja!